Mitt bästa run i Sunday Million

Sunday Million är en turnering som anordnas av PokerStars. Det är förmodligen världens mest kända turneringsserie online. Så om du inte känner till Sunday Million lär du inte vara en särskilt aktiv pokerspelare. Jag spelade alltid Sunday Million vid 2007-2011 eller så. Det är en ganska kostsam turnering ifall man inte cashar. Den kostar 215 dollar att köpa. 200 dollar går till inköpet och 15 dollar går till rake. Eftersom det är en veckoturnering blir det 860 dollar i månaden. Det är ingen struntsumma för de flesta.

Mitt bästa resultat i Sunday Million

Jag minns inte ens när det var. Det var längesedan i alla fall. Det är en sak som är säker. Det kanske var runt 2009 som jag hade min djupaste cash. Det var kanske 6500 som deltog och 250 000 dollar till vinnaren. Jag kom på nånstans plats 100. För det fick jag 1500 dollar. Vilket sabla antiklimax. Efter spel i säkert 11 timmar så blev det inte mer än 1500 dollar. Inte ens tillräckligt med pengar för att täcka inköpen för samma turnering under de kommande två månaderna.

Jag minns att jag spelade solitt och bra och hade en hälsosam stack. Sedan åkte jag på AA mot KK och fick ta det beatet. Jag hade fortfarande en ganska bra stack. Sedan plockade jag upp KK och fick in allt igen. Den här gången hade min motståndare AA och jag lyckades inte dra ut. Good game som man säger. Det fanns inget att göra. Turneringspoker kan vara så grymt.

Kolla dina egna stats

Om du vill kolla dina egna turneringsstats så kan jag rekommendera OPR, officialpokerrankings.com. Det är en plågsam syn för mig personligen på ett par sajter. Så jag tänker inte outa mig. På PokerStars och Full Tilt Poker är jag kraftigt minus. Och det är där OPR har minst tracking-error. Men det kan vara ganska kul att kolla sina gamla resultat även fast de kanske inte är 100 % exakta.